Dakkapellen

Uw dakkapel in Limburg bestellen: nergens meer naar omkijken?

Beterbouw Limburg plaatst niet alleen dakkapellen in Maastricht, maar in heel Limburg (NL + BE). Als je interesse hebt in een kunststof dakkapel, komen we graag bij je thuis om de mogelijkheden te bespreken. Je ontvangt van ons een persoonlijk advies over wat er mogelijk is voor jouw woning, en ter plekke stellen we een geheel vrijblijvende offerte voor je op. Vraag snel een offerte aan, en zodra het plan uitgevoerd kan worden, verzorgen wij de montage van jouw dakkapel.

In veel gevallen is geen bouwvergunning vereist voor het plaatsen van een dakkapel. Mocht dit wel nodig zijn, dan regelen wij de volledige aanvraag bij jouw gemeente, inclusief tekeningen en vergunning. Wij nemen graag alle zorgen uit handen, van A tot Z. Voor renovatie of reparatie van bestaande dakkapellen in Limburg en omstreken ben je bij ons ook aan het juiste adres. Wij maken ze weer als nieuw! Informeer gerust naar de mogelijkheden voor een dakkapel van Beterbouw Limburg.

Heb je al een indruk gekregen van onze projecten? Ontdek diverse voorbeelden op onze website.

Uniek bij Beterbouw Limburg

Dankzij onze jarenlange ervaring, voortdurende innovatie en vakmanschap hebben onze kunststof dakkapellen een aantal eigenschappen waarmee we onze klanten net dat beetje extra kunnen bieden.

Nieuw in de markt: onze unieke IsoPlus dakkapel

Een extra slaapkamer, hobby- of werkruimte nodig? Dan is een dakkapel de meest betaalbare optie.

Geniet binnen 3 tot 5 dagen van uw op maat gemaakte dakkapel

Ervaar onze efficiënte installatie van het vakmanschap dakkapel in slechts 3 tot 5 dagen, waarbij precisie en professionele montage naadloos samenkomen.

Levering kozijnen binnen 6/8 weken

Levering binnen 6 tot 8 weken, zodat u snel kunt genieten van verbeterde esthetiek en energie-efficiëntie in uw woning. Vraag naar de voorwaarden.

Deurgrepen

Kantoor Windows

Geglazuurd terras

Let op: showroom uitsluitend op afspraak geopend.

Vraag een Gratis plaatsbezoek aan

Vervolledig het formulier en we plannen zo snel mogelijk een plaatsbezoek in!

Scroll to Top