TINY HOUSES

Ontdek de Voordelen van Tiny Houses

In toenemende mate ontdekken meer mensen de voordelen en het gemak van een Tiny House.

Om diverse redenen groeit de belangstelling om een Tiny House aan te schaffen. We zien stellen en gezinnen die ecobewust willen wonen in een serene omgeving. De recreatiesector plaatst kant-en-klare huisjes die direct verhuurbaar zijn. Ook voor tijdelijke huisvesting, zoals bij vluchtelingenopvang of als noodoplossing bij scheidingen, bieden tiny houses een flexibele en snelle oplossing. De Tiny Houses van Beterbouw Limburg worden turnkey opgeleverd. Het plaatsen en aansluiten kunnen we, tegen een meerprijs, voor je regelen. Vervolgens kan het Tiny House direct in gebruik worden genomen.

Wil je meer informatie of een bezichtiging plannen? Stuur ons een e-mail en we nemen spoedig contact met je op!

DAAROM KOOPT U EEN TINY HOUSE

Of een tiny house kopen iets voor je is? Grote kans dat het antwoord ‘ja’ is. Helemaal wanneer je leest dat Beterbouw Limburg tiny houses op wielen door heel Europa levert. Huisjes, die na plaatsing direct klaar zijn voor bewoning of een stressvrij verblijf … je ziet vast de mogelijkheden al voor je!

– Je wilt op je recreatiepark compacte huisjes aanbieden die alle ruimte laten voor het buitenleven? Wij leveren je tiny houses snel uit voorraad en produceren vlot bij. Van enkele huisjes tot grotere aantallen, waar dan ook in Europa; met Beterbouw Limburg ben je snel klaar voor de verhuur.

– Als overheidsinstantie dien je zorg te dragen voor tijdelijke huisvesting. De opvangcentra zitten echter al overvol. Toch wil je eventuele vluchtelingen comfortabel en veilig onderdak bieden.

ONZE MODELLEN

Type “SEA” heeft een afmeting van 9.40 x 2.55 x 4.00 meter en is nu uit voorraad leverbaar. De overige types kunnen gereserveerd worden en de verwachte levertijd is slechts enkele weken.

TYPE: BEACH

OP AANVRAAG

TYPE: SEA

OP VOORRAAD

TYPE: WOODS

OP AANVRAAG

SOORTEN TINY HOUSES

Let op: showroom uitsluitend op afspraak geopend.

Scroll to Top